Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pro Lingua Expert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Traduceri limba Italiana
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pro Lingua Expert specializata in traduceri italiana - romana si traduceri romana - italiana va ofera in primul rand servicii de calitate, confidentialitate, seriozitate si dovada pasiunii pentru domeniul traducerilor.

Va stam la dispozitie cu o gama larga servicii in diverse domenii de specialitate: juridic, tehnic, informatic, medical, economic. Asiguram de asemenea traduceri ale documentelor tipizate: acte de identitate, diplome de studii, certificate de nastere, casatorie sau deces, certificate de inmatriculare auto, procuri, carti de munca, citatii.

Toti traducatorii si interpretii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, fapt care atesta inalta pregatire a acestora. Instruirea si evaluarea in mod permanent a traducatorilor reprezinta un alt motiv pentru care ar trebui sa ne alegeti.

In completarea serviciilor de traducere iti stam la dispozitie si cu servicii conexe: servicii de interpretariat, colationari, legalizari notariale, supralegalizare / apostilare documente conform Conventiei de la Haga.

Echipa noastra de profesionisti va sta mereu la dispozitie.
Din Gura in Gura